Hírek > Egy kis újpesti kozmetika
Keresés
OK

Egy kis újpesti kozmetika

2017. március 24.

Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya-programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

  
Egy kis újpesti kozmetika
Arckezelés, masszás, füllyukasztás, bőrápolási tanácsok, minden, amitől szépnek érezhetjük magunkat. Az Izzó lakótelepen, kicsit ugyan eldugva, de teljes körű kozmetikai szolgáltatásokkal vár mindenkit az Ametiszt Szalon. Marázi Zsuzsannával és Zámbóné Demeter Évával a vállalkozásukról beszélgettünk.

Mikor nyitott a szalon és hogyan lettek társak?
Zsuzsanna: A szalon 2011-ben nyílt, alap kozmetikai szolgáltatásokkal, aztán folyamatosan bővültünk. Mára nem nagyon van olyan szolgáltatás, amit ne tudnánk biztosítani vendégeinknek. Éva később csatlakozott hozzám, de hamar kiderült, hogy nagyon hatékonyan tudunk együtt dolgozni, kiegészítjük egymást.
 

Milyen szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várják a vendégeket? 
Éva: Kozmetikánkban az alapkezelések mellett elérhető IPL tartós/végleges szőrtelenítés és a bizonyítottan bőrbarát füllyukasztás, amely akár újszülött kortól végrehajtható. ÚjpestKártyával minden szolgáltatásunk 10% kedvezménnyel vehető igénybe. 
 
Vállalkozóként mit gondolnak az ÚjpestKártya-programról? Mennyire ismerik a vendégek? 
Zsuzsanna: Kiváló ötletnek tartjuk, szívesen csatlakoztunk hozzá. Mind a vállalkozóknak, mind az újpestieknek nagyon jó lehetőség, és a legfontosabb, hogy tovább erősíti az újpesti összetartást, lokálpatriotizmust. Egyre többen ismerik, tízből legalább nyolc vendégünk jelzi, hogy szeretné igénybe venni a kedvezményt. 
 
Milyen bőrápolási tippeket tudnának ajánlani olvasóinknak a tavaszi, nyári időszakra?
Még a nyári napozás előtt nagyon fontos egy átfogó arctisztítás. Elsősorban azért, hogy felfrissítsük a bőrt, másodsorban pedig azért, hogy a nyári nap ne égesse bele a koszt a bőrünkbe. 
 
Az Ametiszt Szalon további bőrápolási tanácsait, tippjeit az áprilisban megjelenő Találkozások Magazinban olvashatják. 

DV.
 
forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya