ÚjpestKártya program
Digitális ÚjpestKártya
A kártyák
Elfogadóhelyek
Jelentkezés elfogadóhelynek
Kártyaigénylés
Meghosszabbítás
Aktuális hírlevelünk
Kapcsolat
Hírek > Itt a nyár, irány a tábor!
Keresés
OK

Itt a nyár, irány a tábor!

2018. június 21.

Nemsokára véget ér az iskola, kitör a nyári szünet, és a napközis tábor is megnyitja kapuit. Idén július 2. és augusztus 17. között várja a gyerekeket az Újpest Önkormányzata által szervezett nyári napközis tábor, amelynek ebben az évben is a Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola, valamint a város kulturális és szabadidős intézményei adnak otthont.

  
Az immár hatodik éves nyári tábor évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, egyre többen érdeklődnek iránta, ebben az évben ez idáig 543-an adták be a jelentkezésüket.

– Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy ilyen sokan igénybe veszik ezt a lehetőséget, hiszen a szülők is tudják, hogy ez a tábor nem olyan, mint egy napközis foglalkozás, ahol a gyerekek a négy fal között vannak egész nap – mondja dr. Molnár Szabolcs alpolgármester. – Amellett, hogy a szervezők garantálják a folyamatos felügyeletet és biztonságot, törekszenek arra, hogy egy programcentrikus táborban tölthessék el az időt a fiatalok, a játékos feladatoktól kezdve a kézműves-foglalkozásokon át egészen a sportolási lehetőségekig sok mindent kipróbálhatnak itt. Lehetőségük nyílik ellátogatni a Fővárosi Állatkertbe, a Halassy Olivér Városi Uszodába, a Lepkemúzeumba, valamint a Big Wall Falmászó Klubba is.


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya