Hírek > 5 éves az Újpesti Cseriti
Keresés
OK

5 éves az Újpesti Cseriti

2015. október 26.

5 éves az Újpesti CseritiAz Újpesti Önkormányzat Újpesti Cseriti elnevezéssel indította útjára jótékonysági programsorozatát. A kezdeményezés célja, hogy az adakozás nemes hagyományát visszahozza mindennapi életünkbe, és a legnehezebb körülmények között élő újpesti gyermekek karácsonyfája alá is kerüljön ajándék, hiszen a karácsony a gyerekek számára az egyik legszebb, legbékésebb időszak!

Angyalszárnyon érkezik az ajándék

A szervezet önkéntesei 100 hátrányos helyzetű gyermek egyedi leveleikben megfogalmazott karácsonyi ajándék kívánságait igyekeznek teljesíteni.

A karácsonyi ünnepségsorozat részeként 500 gyermeket lát vendégül. Mivel a Cseriti kultúraközvetítő szerepet is vállal, az újpesti nehéz sorsú gyermekeknek koncerttel kedveskedik, ahol egy sztárfellépővel személyesen is találkozhatnak. Az ünnepség végén a Cseriti és támogatóinak ajándékait vehetik át gyermekek.

Gyűjtsük össze Újpest összes kupakját!

5 éves az Újpesti Cseriti – Farkas Bianka volt a negyedik gyermek, akin a Cseriti kupakgyűjtő akciója segítettNégy éve indította el Újpest Önkormányzata nagy sikerű kupakgyűjtési akcióját, melynek keretében mindig egy-egy rászoruló, beteg, vagy sérült gyermek életét tehetik jobbá a segítőkész újpesti polgárok. Az év elején Farkas Biankáért szólt a felhívás. Ő volt a negyedik gyermek. A cél 2015-ben egy műtét finanszírozása volt Bianka életminőségének javításához, most a kis Lénárt Balázsnak szeretnénk segítséget nyújtani. Az Újpesti Cseriti idén is arra kérte az újpesti családokat, hogy ne feledkezzenek meg az értékes műanyag kupakokról. Gyűjtsék azokat és vigyék el a huszonnyolc gyűjtőpont valamelyikére.

A gyűjtőpontok teljes listája az ujpest.hu oldalon található.

Újpest Önkormányzatának jótékonysági szervezete szívből köszöni a segítséget, mellyel szebbé tehette rengeteg gyermek karácsonyát! Az Újpesti Cseriti továbbra is köszönettel fogad banki átutalással történő pénzadományokat, amelyekkel a jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekek szabadidős és kulturális programjait segítheti!

Számítunk az összetartó, lokálpatrióta újpesti közösség tagjaira számítunk és várjuk támogatásukat céljaink megvalósítása érdekében.

Az Újpesti Cseriti számlaszáma:
12010422–00208592–04500005


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya