Hírek > Az új vásárcsarnok mindenkit megihlet
Keresés
OK

Az új vásárcsarnok mindenkit megihlet

2018. április 15.

Az új vásárcsarnok épülete startra kész. A leendő bérlőkkel folytatott egyeztetések során további ötletek és lehetőségek merültek fel, jelenleg az üzletek, belső terek végső kialakítása zajlik. Rádi Attila alpolgármesterrel beszélgettünk.

  
Azt látjuk, hogy kívülről már áll az új épület, de zajlanak még kisebb-nagyobb munkálatok. Hol tart most a projekt?
Az épület gyakorlatilag készen áll. Ahogy a tervezéstől kezdve minden fontos fázisban párbeszédet folytattunk az emberekkel, az érintettekkel, a belső terek kialakításába is bevonjuk őket. Lehetőséget adtunk a leendő bérlőknek és az új rendezvényközpont működtetőinek is, hogy elmondják speciális beltéri igényeiket. Csak kapkodtuk a fejünket, mert aki csak megnézte belülről, azt valósággal megihlette a hely. Mindenkinek beindult a fantáziája, hogy hogyan akarja a saját üzletét kialakítani. De a belső tér egészére vonatkozóan is születtek komoly, megfontolandó javaslatok. A beszélgetések során a rendezvényközpont működésével kapcsolatosan is számos új lehetőség tárult elénk. Célunk az, hogy ez a hatalmas beruházás minél jobb, minél sikeresebb legyen, mindenki magáénak érezze, és mindannyian büszkék lehessünk rá. Tehát azt mondtuk, hogy – az észszerűség határáig - legyünk nyitottak a javaslatokra, és fogadjunk be mindent, ami megvalósítható, ami valóban azt szolgálja, hogy ebből az impozáns épületből a lehető legtöbbet hozzuk ki. 
Most ezek a belső tervezési, berendezési, díszítési munkálatok zajlanak. Egy ekkora beruházásnál, ami 40-50 évre szól, ezt nem érdemes megspórolni. 

Mikor nyitja meg kapuit, mikor vásárolhatunk az új csarnokban? 
Korábban úgy gondoltuk, hogy április második felében megtörténhet az átköltözés. Azzal nem számoltunk, hogy az épület mindenkit ennyire beindít, megihlet. De ennek örülünk, mert ez azt jelzi, hogy az emberek fantáziát látnak az új épületben, magukénak érzik. Ebből is látszik, hogy ez nem egy átlagos vásárcsarnok lesz. Újpest nem átlagos hely. 
Ha minden jól megy, júliusban már az új csarnokban vásárolhatunk. Addig is elkezdjük megmutatni az elkészült házat az újpestieknek kívül-belül, és bejárásokat fogunk tartani a hátralévő időben. 
A nyári hónapokban mindig kisebb a piac forgalma, ez jó alkalom az átállásra. Be kell lakni, meg kell szokni az új épületet árusoknak, vásárlóknak egyaránt. Terveink szerint a nyár végén, a Városnapok alkalmával kerülhet sor az ünnepélyes átadásra.
 
forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya