Hírek > Csodás volt az ezüst hétvége
Keresés
OK

Csodás volt az ezüst hétvége

2015. december 18.

Édes sütemények illata, szegfűszeg, kalács, mikulás, rénszarvasok, betlehemes bábjáték és rengeteg gyerek. Igazi karácsonyi varázslat járta át egész hétvégén a Mesevárost. A kicsik mellett a felnőttek is jól érezték magukat az Újpesti Karácsonyi Vásár standjainál és a koncerteken.

  
Pénteken a Pécsi Sebestyén Ének-Zene Általános Iskola kórusa melegítette fel a hangulatot a Szent István téren a kellemes dalokkal, majd a TheShowCrew folytatta a lendületet egy szabadabb stílusban, ugyanolyan lelkesedéssel. A kisgyerekek közben esti meseolvasáson és diavetítésen vettek részt, ahol megnézhették Babszem Jankót, a Békakirályfit és Misi Mókust. 
A szombat már délelőtt mozgalmas volt. Nyüzsgés a Szent István téren, kézműves portékák, finomságok, jó beszélgetések és a Portéka Színpad előadása szórakoztatta a közönséget. A Bolero Balett előadásán pörögtek-forogtak a lányok, majd Hevesi Tamás és Somló Tamás ajándékozott felejthetetlen estét az újpestieknek. 

Vasárnapra sem fáradt el senki, sokan jöttek ki együtt ünnepelni. A betlehemes bábjáték sok örömet okozott a kicsiknek, a StarlightDanceCompany fergeteges előadása után pedig még egy lánykérés is történt a színpadon. Az Újpesti Evangélikus és Baptista Egyház műsora és az adventi gyertyagyújtás meghitt pillanatokat szerzett mindenkinek, majd Dobrády Ákos hozta lázba a tömeget a Szent István téren. 

VG
 
forrás: Ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya