Hírek > Fejlesztésekről döntött a Káposztásmegyeri Részönkormányzat
Keresés
OK

Fejlesztésekről döntött a Káposztásmegyeri Részönkormányzat

2019. július 11.

Júniusi ülésén a Káposztásmegyeri Települési Részönkormányzat az újpesti költségvetésben rendelkezésre álló pénzeszközök felhasználásáról döntött.

  
A Dabous Fayez önkormányzati képviselő vezette részönkormányzat az idei évben is olyan fejlesztésekről döntött, amelyek a káposztásmegyeriek véleménye alapján kerültek összeállításra. Az Újpesti Párbeszéd keretein belül a káposztásmegyeriek számos véleményt, kérést fogalmaztak meg – mondta el Dabous Fayez elöljáró. – A Részönkormányzat döntései során minden évben figyelembe vette ezeket a véleményeket. A korábbi években így alakítottuk át pl. a belső parkolókban a túl magasra épített forgalomcsillapító küszöböket. Minden évben kiemelten kezeltük a Farkas-erdő fejlesztését. Június 12-i ülésünkön is számos fejlesztésről döntöttünk. Az egyik legfontosabb ilyen határozat a Hargita utcai rendelő mögötti park gyalogos közlekedésnek minőségi fejlesztése volt. Ezzel a döntéssel megújulnak és rendezetté válnak a jelenlegi gyöngykavicsos és kitaposott szakaszok. Elsőként a park geodéziai felmérése, valamint a vízelvezetés és a járdák megtervezése kezdődik meg. A testület döntése ezen kívül biztosítja a parkolást tiltó „X” jelek felfestésének költségeit, ezzel segítve a parkolókhoz kapcsolódó gyalogutak szabad megközelítését. 

További döntésük, hogy a Káposztásmegyeri Önkormányzat „Farkas-erdő rendbetétele” tartalékkeret terhére biztosítja a Farkas-erdő eszközeinek (padok, szemetesgyűjtők, játszóeszközök) felújítási, a Nádasdy Kálmán utca 21-35. szám előtti „Pillangó” játszótér fejlesztési és a Lóverseny téri I. és II. számú játszótereken ivókút-telepítések költségeit.


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya