Hírek > Hamarosan Családi Nap!
Keresés
OK

Hamarosan Családi Nap!

2017. május 11.

Az egész napos színpadi programok mellett számos kiegészítő programmal is várják a felnőtteket és a gyerekeket a Családi Napon, május 27-én a Víztoronynál.

  
Kézműves-foglalkozás

Virágkötészeti foglalkozás kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak. Kaspo és koszorúdíszítés. A fiúk katapultot és íjat, a lányok pedig karkötőt készíthetnek. Persze a saját ötleteiket is megvalósíthatják a rendelkezésre álló eszközökből.


Állatmentő Liga

Hallani már minden bizonnyal mindenki hallott a méltán híres újpesti Állatmentő Ligáról, azonban találkozni még nem biztos, hogy találkoztak az állatok hőseivel. Ahogy városunk többi rendezvényéről, úgy a Családi Napról sem hiányozhatnak a Ligások. Bemutatják az autót, amivel már annyi állat életét megmentették, és az érdeklődőknek mesélnek munkájuk szépségeiről is.


Rex Állatsziget

Természetesen a Rex Állatsziget munkatársaival is találkozhatunk majd, akik tanácsot adnak az örökbefogadott állatok nevelésével és gondozásával kapcsolatban, valamint bemutatják, hogy egy nem fajtatiszta állat is képes ugyanazokat a dolgokat megtanulni, és ragaszkodni gazdájához.


Tarzan™ Park sátor

Magyarország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkja sem maradhat ki a legnagyobb szabadtéri bulikból. Hatalmas sátorral várják a gyerekeket, ahol kis ízelítőt kapnak a park önfeledt, játékos hangulatából.


Dombjáték – „TérKépzet” családi foglalkoztató

Az idei Családi Napon egy új alkotóművészeti foglalkoztatóval találkozhatnak a látogatók. A Víztorony tövében álló domb óriásterepasztallá változik majd. A játék középpontjában a lakóhelyhez való kötődés áll majd. Nem csak gyerekeknek, az őket kísérő szülőknek, felnőtteknek is izgalmas lehet ez a foglalkoztató. Az előre megalkotott jelképes kerülettérképre a résztvevők kartonobjektumokkal (ház, intézmény, térrészlet stb.) tetszés szerint jelölhetik a számukra fontos életteret. Írhatnak szöveges üzenetet mellé, megalkothatják saját maguk kartonbábját.


MagicBox játéktár

A gondolkodtató, logikai, fejlesztő- és ügyességi játékokkal foglalkozó MagicBox is egész nap a gyerekek rendelkezésére áll. A készségfejlesztő játékok minden korosztály számára remek kikapcsolódást jelentenek.


Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület

Ahogy az már megszokott, a Családi Napon is lesz sátruk a polgárőröknek, akik nem csak a rendezvény biztonságáért felelnek, de válaszolnak a szakmával kapcsolatos kérdésekre is. Ha pedig valakinek megtetszik és csatlakozna az újpesti polgárőrök csapatához, akkor ebben is segítséget nyújtanak.


Lesz még lufihajtogatás, vidámpark és számos gyermekfoglalkoztató program.
 
forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya