Hírek > Óriásplakátok a sikeres újpesti vállalkozásokért
Keresés
OK

Óriásplakátok a sikeres újpesti vállalkozásokért

2015. augusztus 26.

Az újpesti vállalkozások jó híre messzire elér. Városszerte ismert a Kakukk vendéglő, a Vadgesztenye Cukrászda, a TarzanTM Park és a nemrégiben nyitott Központ Bisztró is.

Akik régóta itt élnek, büszkén vallják, Újpesten minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet. Ez nemcsak hagyomány, hanem a városvezetés kimondott célja is, hiszen a helyi gazdaság erősítése a várost is gazdagítja. az önkormányzat ezért indította el az ÚjpestKártya programot, amely abban segít, hogy az itt élők megismerhessék a helyi vállalkozásokat, üzleteket, boltokat. 

A vállalkozások számára a városkártya-forgalmuk és presztízsük növekedését, valamint kapcsolatrendszerük bővülését kínálja. A kártyaprogram egyfelől gazdasági előnyöket jelent a vásárlóknak és a cégeknek, másfelől erősíti az egészséges lokálpatriotizmust, ami minden közösségnek, településnek előnyére válik.
Újpest Önkormányzata az ÚjpestKártya programon keresztül is támogatja a helyi kisvállalkozásokat: a kártyapartnerek bármely, az önkormányzat által működtetett felületen kedvezményesen hirdethetnek.

Ezek a helyek bővültek ki az önkormányzat által telepített óriásplakát-helyekkel, ahol lehetőség nyílik a helyi vállalkozók számára az újpestiek felé történő reklámozásra. az árak természetesen kedvezőbbek a piaci áraknál, és a kártyapartnerek további kedvezményeket is kaphatnak. 

A támogatott óriásplakátokkal kapcsolatban érdeklődni az ÚjpestKártya irodában lehet, a Szent István tér 6. szám alatt, munkanapokon. 

D.V.


forrás: ujpest.huNyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya