Hírek > Találkozzunk a Városnapokon!
Keresés
OK

Találkozzunk a Városnapokon!

2017. augusztus 23.

Szabadtéri színház, koncertek, sport- és gyerekprogramok, evés, ivás. Buli négy napon át a 4kerben. Hamarosan elérkezünk városunk születésnapjához. Augusztus 24. és 27. között találkozzunk a Szent István téren!

  Az eddigi évek hagyományait őrizve szabadtéri színházzal indul a négynapos program. Augusztus 24-én 19.30-tól a Lúdas Matyi – népi rockoperát tekinthetik meg az érdeklődők, augusztus 25-én pedig a Budapest Bár fellépésével kezdőik meg az egészen 27-ig tartó koncertsorozat. Augusztus 26-án, szombaton már délelőtt 11 órától lesznek színpadi programok. Délelőtt a Nemzetiségi Önkormányzatok bemutatóit láthatjuk, majd a Dance of Destiny és a Danza Táncstúdió is színpadra lép. Délután a Kaláka zenekar várja a gyerekeket, majd Király Linda, aztán Kasza Tibi következik. Az estét egy #nagyonmeglepetés zárja.  Augusztus 27-én, vasárnap délben jó ebédhez szól a nóta, az "Újpest " cigányzenekarral és László Mária dalos barátaival, majd az Újpest Bulldogs, aztán a Bolero balett bemutatója következik. 15 órától a Rutkai Bori Banda, aztán Korda György és Balázs Klári lép színpadra, az estét pedig a Balkán Fanatik és a Neoton koronázza. 
 
Sportos Újpest (szombat-vasárnap 10.00-19.00)
Sport- és ügyességi feladatok tíz próbán keresztül, asztalitenisz, csocsó, trambulin, teqball, fitneszgépek, csónakázás. Szombaton 19 óra 10 perctől a közkedvelt Face Team akrobatikus kosárlabdashowját is láthatjuk. 
 
Egész napos programok
A Városnapokon a kisgyermekes családok sem fognak unatkozni. A Skac Placcon iskolaváró kézműves-foglalkozás, baba-mama kuckó és játszóház várja a kicsiket és szüleiket. Az előző évekhez hasonlóan a játszva tanulás és a környezeti nevelés jegyében a WWF – Élő Duna Turné programja izgalmas és érdekes feladatokkal várja a gyerekeket az Egek Királynéja Főplébánia templomkertjében, valamint lesz népi játszó is. A tűzoltóság idén is két nyílt nappal várja az érdeklődőket: 08.26-27. (10.00-16.00) Szent László tér 1.
 
Kiegészítő programok:
Idén is lesz lehetőség véradásra az Ifjúsági Házban, és lesznek ingyenes szűrővizsgálatok (amelyekről augusztus 23-i lapszámunkban bővebben olvashatnak). Két napon át várja kíváncsi utasait az ingyenes nosztalgia-buszjárat. Természetesen nem maradhat el a babaszínház és a lufihajtogatás sem. 
 
Babaszínház
Az Újpesti Városnapok programjaként augusztus 26-án, szombaton, 10 órától babaszínházba várják a kicsiket (0-tól 5 éves korig) és szüleiket az Ifjúsági Házban. A programon előzetes, ingyenes regisztrációt követően lehet részt venni. A regisztrációhoz újpesti lakcímkártyára lesz szükség. A jegyek korlátozott számban átvehetőek augusztus 14-étől az Újpesti Sajtó Kft.-nél, (1043 Budapest, Tavasz utca 4.), hétfőtől-csütörtökig 9 és 15 óra között.
Ciróka Bábszínház: KUKUCS! Ki lakik a házikóban? Gyertek, nézzük meg! Kopogjunk az ajtón, lessünk be az ablakon, szépen, lassan, óvatosan… kukucs!
 
Street Food 4keréken
A Városnapokon igazi gasztroélményeket is szerezhetünk. Érdemes lesz üres gyomorral érkezni, egymást érik majd az ellenállhatatlan finomságok. 
 
forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya