Hírek > Találkozzunk minden nap! - Tarzan park
Keresés
OK

Találkozzunk minden nap! - Tarzan park

2016. április 21.

A Tarzan Park élményközpont hajó- és homokbányájával, csodálatos ligeteivel, dús lombú fáival rengeteg családot idevonz az egész ország területéről.

 egészséges életmódot és mozgást elősegítő programba, melyet Újpest az elmúlt években teljes elkötelezettséggel követ. Megálmodói úgy gondolták, Újpest meglévő, magas színvonalú játszóterei mellett egy átlagostól eltérő, családi játszópark is helyet kaphat még a sorban. És valóban! Ez a hatalmas ősfás, ligetes park, az önfeledt kikapcsolódás új színtere is lett. 

A Tarzan Park ugyanis egyedülálló splash parknak ad otthont, ami a vizes játékok kedvelőinek üdítő, az egész család számára kellemes szórakozást biztosító élmény. Persze nem csupán ettől egyedülálló, hiszen a játékszigetek eszközeit úgy alakították ki, hogy egyszerre legyenek egyediek, biztonságosak, és segítsék a gyerekek fejlődését. 

A kedvezményes belépőkkel nem csupán a gyerekekre gondoltak. ÚjpestKártyával 25 százalékkal kerül kevesebbe a jegy, szerdánként pedig egy megváltott gyerekbelépő mellé egy felnőtt kísérő jegye ingyenes, mely akció június, július és augusztus hónapokban hétfőnként is igénybe vehető. 

MOA
 
forrás: ujpest.hu

 


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya