Hírek > Új stílus a 4kerben
Keresés
OK

Új stílus a 4kerben

2017. augusztus 31.

Idén nyáron történt, hogy tehetséges, újpesti fiatalok összefogtak és egy saját, menő márkával lepték meg városunkat. Pulcsik, trikók, pólók, sapkák, napszemüvegek, táskák. Újpesti ötlet, újpesti kivitelező, újpesti modellek, újpesti fotós. Ez az UPSTYLE.

– A márka szlogenje a „Mindig feljebb!” – mondja Olajos Martina, az UPSTYLE arca. – A szlogen egyértelműen tükrözi, amit a márka és mi, újpesti fiatalok is fontosnak tartunk. Fontos, hogy merjünk különlegesek lenni, és soha ne tévesszük szem elől az álmainkat.

Martina pár évvel ezelőtt Újpest Arca döntős volt, most egyetemre jár, önkéntes a Vöröskeresztnél és gyakornokként dolgozik egy vállalatnál. A fiúknak készült termékeket egy igazi újpesti srác, Kovács Bálint mutatja be, aki ízig-vérig lokálpatrióta. Könnyű volt azonosulnom a márkával, hiszen a számomra legfontosabb értékeket képviseli – mondja Bálint.

A ruhákat varrja és emblémázza a Creals, melynek tulajdonosa, Nagy Endre szintén újpesti, a fotókat pedig Szilvásy Tibor készítette, akinek a nevével már többször is találkozhattak az Újpest-Káposztásmegyer Facebook-oldal követői. Tibi az UPSTYLE fotóit is Újpest emblematikus helyszínein készítette.

– Az egyik legizgalmasabb helyszín az épülő piac volt, de a Duna-part is tartogatott meglepetéseket – mondja Szilvásy Tibor.

A fotózáshoz a frizurát a TI&MI Szépségstúdió (1046, Templom utca 4.), a sminket pedig a Smink Suli (1042, Petőfi utca 18.) készítette.

Az UPSTYLE-termékeket limitált mennyiségben először az Újpest Városnapokon lehet majd megvásárolni, ahol akár saját hashtagelésű, egyedi pólót is csináltathatunk. Mi legyen rajta? #NAGYON SZÉP? #NAGYON VÁROSNAPOK? #NAGYON SZERELMES? Döntsetek ti, és legyen pár percen belül egy különleges, egyedi, igazi újpesti ruhadarabotok. Érdemes minél többször az UPSTYLE-sátor felé sétálni, mert a Városnapok ideje alatt lesznek játékok és ajándékok.
Az UPSTYLE-termékek augusztus 28-tól az Újpest Márkaboltban érhetők el.


A márkáról bővebb információkat és fotókat az UPSTYLE Facebook- és Instagram-oldalán találhattok. Facebook: upstyle.ujpest Instagram: upstyle.ujpest #nagyoujpest #mindigfeljebb #nagyonvarosnapok

(ujpest.hu)


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya