Hírek > Újpesti párbeszéd idén is
Keresés
OK

Újpesti párbeszéd idén is

2015. június 4.

 Véleménye van? Mondja el! Szóljon bele, tegyen hozzá, legyen részese a közéletnek! Az Újpesti Párbeszéd során ismét lehetőség nyílik a véleménynyilvánításra és a várossal kapcsolatos, személyes javaslatok közzétételére! Értékes nyeremények is járnak a szerencsés ötletgazdáknak!

Az elmúlt évek közös eredményei megmutatták, hogy a városvezetők legfontosabb feladata a közösségépítés. Céljuk, hogy az embereket bevonják a döntésekbe, ezzel segítve, fenntartva az összetartó, erős közösségi működést. Az Újpesti Párbeszéd kapcsán megvalósult közös sikerek egyike Újpest saját uszodája, az SZTK átvétele és felújítása, a Találkozzunk többször! rendezvényei, továbbá az Újpesti Cseriti mozgalom és az ÚjpestKártya.

Az idei párbeszéd a jövőbeni tervekről minden eddiginél szélesebb körű, nagyobb szabású lesz. Vegyen részt Ön is a közös a munkában, mellyel minden újpesti polgár együttesen alakíthatja a város jövőjét! Töltse ki elektronikus úton a kérdőívet a www.ujpestiparbeszed.hu-n vagy nyomtatott formában az Újpesti Napló mellékletében található szelvényen, és juttassa el az önkormányzathoz, a polgármester részére!

– Elektronikus úton a www.ujpestiparbeszed.hu-n!

– Postai úton az alábbi címre: „Újpesti Párbeszéd” 1439 Budapest, Pf.: 699/1.

– Személyesen, Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálatára (István út 15.)

A kérdőív visszaküldői között 3 db tablet, 1 db notebook, 1 db LCD TV, Tarzan Park és Halo Uszoda belépők, Újpest Márkabolt termékek, az Ifjúsági Párbeszéd kérdőívének kitöltői között pedig 5x2 db. Sziget napijegy kerül majd kisorsolásra!

Az Újpesti Párbeszéd idén egy nagyobb, a kormányzattal közös tervezési folyamatba is illeszkedik. A Belügyminisztérium szervezésében megkezdődött az Újpesti Integrált Településfejlesztési Stratégia kidolgozása, mely nagyon fontos lépés az újpesti közösségi élet és a fejlesztések szempontjából. Újpest helyi adottságait, lehetőségeit, problémáit, valamint az itt élő emberek, itt működő vállalkozások, intézmények és társadalmi szervezetek igényeit felmérve készít az önkormányzategy tervet arról, hogy a következő 5-6 évben mely területeken és milyen jellegű fejlesztésekre lesz szükség.

forrás: ujpest.huNyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya